Les sèries turques punxen a Catalunya i TV3 lidera (16,1%)

El 'TN vespre' torna a ser l'espai més vist del dia i la sèrie turca 'Love is in the Air' baixa encara més

No hi ha sèrie turca que pugui fer ombra al lideratge de TV3. Mentres les cadenes espanyoles pugnen per la 2a plaça amb la programació de fins a 3 sèries turques diferents amb un èxit desigual, la televisió pública catalana no en nota cap efecte.

Aquest dimarts TV3 va liderar amb un 16,1% i 4,4 punts de diferència amb la 2a, Antena3 que va fer un 11,7% i en tercer lloc Tele5 es va quedar en el 9,7%. La1 ja més avall com és costum, va fer un 7,7% i La Sexta li trepitja els talons amb el 7,4%.

La raó de l'èxit diari de TV3? Els seus informatius que gairebé cada dia són els més vistos amb unes xifres espectaculars. Ahir el TN Vespre que presenta Toni Cruanyes va fer 779.000 espectadors i un 27,4%. També els bons resultats dels seus programes diaris com 'Planta Baixa' i 'Està Passant' (17,8% i 434.000 espectadors).

Les sèries turques que es disputen les cadenes espanyoles punxen a Catalunya, La més nova, 'Love is in the Air' es queda amb un 5,3% i 'Mujer' a Antena 3, li va una mica millor, 11,7%. Veurem quan durarà la sèrie a la cadena de Mediaset.

ETIQUETES:

Deixa un comentari