'Polònia' i 'La isla de las tentaciones' es reparteixen la nit de dijous

L'entrevista de Ricard Ustrell a Pablo Iglesias lidera amb pics del 24,1% i 300.000 espectadors

La nit dels dijous tradicionalment és cosa de dues cadenes. La primera part és de TV3, amb el seu espai de sàtira, 'Polònia' que ahir va liderar la seva franja amb un bon 19,3% i 541.000 espectadors. La segona, per al 'reality' que emet Tele 5, en aquest cas, 'La isla de las tentaciones', que va guanyar la segona part de la nit amb 332.000 seguidors i el 19,8% de quota.

El programa més vist torna a ser el TN de Toni Cruanyes a TV3 (25,7%), però abans, ha aparegut un nou rival. Es tracta del concurs d'Antena 3, 'Pasapalabra' que cada setmana incrementa la seva audiència amb xifres de rècord. Aquest dijous, 2n espai més vist del dia amb 560.000 espectados i un enorme 24,4% de quota, a molta distància de l'Està Passant', que fa un digne 17,1%.

En el total del dia, TV3 va poder tornar a liderar còmodament amb un 16,4%, lluny del 12,9% de Tele 5, la segona. Les claus per a que la televisió pública lideri el dia, van tornar a ser els programes diaris. El seu Planta Baixa de Ricard Ustrell, que amb la seva entrevista a Pablo Iglesias va liderar amb un bon 18,1% de mitjana i pics del 24,1% i 300.000 espectadors. A la tarda, la sèrie 'Com si fos ahir' també continua amb bones xifres (18,4%).

ETIQUETES:

Deixa un comentari