'Pasapalabra' li guanya la partida a Toni Soler

L'elevat pot del concurs clau en el creixement que ha experimentat i que ha acabat amb el lideratge de l'Està Passant' abans del 'TN Vespre'

Fins fa ben poc, l'anomenat 'accés al prime time', és a dir allò que s'emet abans de l'horari de màxima audiència a les nits, era un terreny dominat per TV3. El programa d'humor 'Està Passant', conduit per Toni Soler, liderava la franja sense problemes i amb quotes sovint per damunt del 20%.

Unes xifres que deixaven un bon coixí a Toni Cruanyes i al 'Telenotícies Vespre', que aquest si, continua líder destacat. Però l'auge del concurs ha provocat que el 'Noticias 2' d'Antena 3 comenci amb a acostar-se. Aquest dimecres per exemple, el noticiari de la cadena espanyola va fer un elevat 17,1% i va ser el 4rt espai més vist del dia. Impensable fins fa ben poc.

En aquesta comparativa es pot veure com 'Pasapalabra' lidera tots els dies i la seva tendència es de pujada, mentre que l"Està Passant', tot i fer bones xifres no aconsegueix superar-lo.

[easy_chart chart_id='768']

Nervis a Tele 5 per la força d'Antena 3

Segons ha explicat el programa "Versió a Rac1", Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, va reunir a tots els responsables de la cadena per avaluar la pèrdua del lideratge davant d'Antena 3. Una condició que a Catalunya la situa en 3r lloc. Els informatius de la cadena de 'Mediaset' també han patit l'efecte 'Pasapalabra' i han caigut en audiència. A això se li ha de sumar el fracàs de la sèrie turca 'Love is in the Air' i la manca de 'realitys'que normalment donen grans alegries a la cadena de Vasile.

ETIQUETES:

Deixa un comentari