La reacció de Susanna Griso a la seva recent separació matrimonial

La periodista celebra que no es parli d'ella i es fa un tip de riure en directe

Cap de setmana intens a les televisions espanyoles. El cantant i torero, Bertín Osborne se separa, a Sálvame 'edició especial' en diumenge, Kiko Matamoros confessa que es cocainòman des dels 15 anys. I a Antena 3? Doncs la seva estrella matinal, Susanna Griso, presentadora d'Espejo Público també ha trencat peres amb el seu marit.

El drama és que després de 23 anys amb el productor català de 'Joc de Cartes' Carles Torras, Griso s'ha fet un tip de riure en directe. Aquesta ha estat la seva riallada.

Una relació marcada pel procés de Catalunya

Si a Griso sovint se l'havia situat contrària al procés d'independència i força bel·ligerant amb els partits polítics sobiranistes, el seu ex-marit havia mostrat públicament a les xarxes socials tot el contrari. Una divisió, però que tal i com van explicar ells mateixos a les revistes del cor, el debat els havia estimulat tot i les discussions.

ETIQUETES:

Deixa un comentari