Isaac de 'La isla de las tentaciones' ho ensenya tot i se salta les mesures covid

La xarxa filtra vídeos i imatges del concursant practicant sexe i despullat

Isaac Torres, 25 anys i de Barcelona. El concursant de la tercera temporada del programa de Tele 5, 'La Isla de las tentaciones' va de polèmica en polèmica. Poc després de l'estrena de l'edició aquest dijous, va començar a córrer per les xarxes un vídeo en el que se'l podia veure practicant sexe oral amb una altra concursant, la Marina García. El vídeo va ser ràpidament eliminat de Twitter i va obligar a la productora del programa 'Cuarzo', a obrir una investigació per denunciar els fets.

No és la primera vegada que es mostra nu a les xarxes

Les xarxes socials estant sent un verdader maldecap per al català. Alguns usuaris han recordat aquesta setmana que no és la primera vegada que el de Barcelona ho ensenya tot. Anteriorment se'l va poder veure totalment despullat i ensenyant el seu membre erecte al seu 'stories' d"Instagram'. El vídeo va ser ràpidament eliminat però va fer tard, molts dels seus seguidors ja l'havien pogut veure.

Instagram d'Isaac Torres

Si tot plegat no fós poc, aquest dissabte el concursant ha tornat a ser objecte de polèmica. En un nou regitzell de vídeos publicats al seu compte d'Instagram es pot veure al noi de festa, rodejat d'amics, sense mascareta, ni distància i fumant a dins del local. Una situació que incompleix qualsevol restricció per la Covid i la llei antitabac.

ETIQUETES:

Deixa un comentari