El presentador de TVE que posa contra les cordes a Ortega Smith de VOX

Diego Losada va contradir amb dades oficials, les mentides del polític d'ultradreta sobre immigració i delinquència

Aquest dijous, Javier Ortega Smith, secretari general de VOX, va anar a 'La noche en 24 horas' i va quedar retratat. El presentador ocasional de l'espai, Diego Losada, que ocupa el lloc de Xabier Fortes que està confinat per a poder fer el debat electoral d'aquest diumenge a La1, va ser directe.

"D'on treu les dades per les quals el 93% dels delictes de Catalunya són d'immigrants que venen del Magreb?" va preguntar Losada. Ortega Smith va respondre que eren dades del Ministeri de l'Interior, un argument que no va convèncer al periodista. "Aquesta redacció ha fet la seva feina, i tenim les dades de l'Institut Nacional d'Estadística. Les xifres ens diuen que al 2019, el 75% de condemants tenien nacionalitat espanyola", va indicar Losada.

El presentador va seguir donant tot de dades oficials, que confirmaven que la majoria de delictes eren de persones espanyoles i no d'immigrants. El de VOX va intentar sortir del pas dient que eren dades totals de la població i no sobre el total d'estrangers. Però Losada va insistir. "Tenim aquesta dada i ens diu que els immigrants són responsables del 32,6% de delictes sexuals, un percentatge alt perquè són el 10,7% de la població".

"Aquí és on volíem arribar", va respondre Ortega Smith. "Res a veure amb el 93% que vostès deien", va insistir el periodista de 'La Noche'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari