El Barça i la sèrie turca d'Antena 3 es reparteixen la nit de diumenge

TV3 lidera el dia gràcies als TN i al concurs 'Atrapa'm si pots'

Diumenge de futbol i si juga el Barça l'audiència acostuma a trastocar-se. Qui més se'n ressent acostuma a ser TV3 i els seus espectadors culers que no en són pocs. El partit i la prorroga de la Supercopa emesa ahir a la nit van ser el 5è i 6è espais més vistos, tot i emetre's pel canal de pagament 'Vamos' de 'Movistar+'.

La cadena pública catalana ja s'ho ensumava i va preferir emetre un '30 Minuts' que no buscava audiència. El documental sobre Gaza es va quedar en un pobre 8% i 210.000 espectadors. Per davant seu, la sèrie turca 'Mi Hija' d'Antena 3 que aquest diumenge va quedar com a 4rt espai més vist amb 308.000 i un 13,6%.

La força del futbol també va provocar que l'entrevista a Pablo Iglesias en la qual va parlar del rei emèrit, Puigdemont i Jiménez Losantos, va punxar a Catalunya. Ni 'Salvados' ni el 'Sábado Deluxe deJorge Javier Vázquez i els seus ni tan sols apareixen entre els 20 espais més vistos del dia.

La força dels Telenotícies de TV3 li van donar el ldieratge del dia amb un 12%. I cal destacar el concurs de Llucià Ferrer, 'Atrapa'm si pots' que va fer un gran 15,1%.

.

ETIQUETES:

Deixa un comentari