'Sky Rojo' la nova sèrie dels creadors de 'La casa de Papel', presenta el seu tràiler

El thriller d'acció i humor negre s'estrenarà a Netflix el 19 de març

Nova sèrie a la vista al cartell de Netflix. En aquest cas de producció espanyola i dels creadors Álex Pina i Esther Martínez Lobato (La casa de paper). La primera temporada compta de 8 episodis de 25 minuts, un format poc habitual per a una sèrie en la qual conflueixen diversos gèneres.

Aquest dimarts hem pogut veure el primer "teaser"de la sèrie que s'estrenarà el 19 de març. Tres prostitutes interpretades per Verónica Sánchez, Lali Espósito i Yany Prado fugen del seu proxeneta (Asier Etxeandia) i els seus sequaços (Miguel Ángel Silvestre i Enric Aquer). Les noies s'enfrontaran juntes a tot tipus de perills per recuperar les seves vides.

Trailer de 'Sky Rojo' (Netflix)

ETIQUETES:

Deixa un comentari