Alberto Gras, va participar a la vuitena edició del talent culinari de La 1 i acaba d'obrir un restaurant a la zona alta de Barcelona
L'exconsursant de Masterchef 8, Alberto Gras, ha concedit una entrevista a Guillem Estadella a RAC1. Gras acaba d'obrir un restaurant a Barcelona, el Deleito, una hamburgueseria situada a tocar de la Plaça Francesc Macià. "Treballo 14 hores a dia", va reconèixer.
Però més enllà de parlar de cuina, l'exconsursant que va ser finalista de la seva edició va explicar el que era un secret a veus. El concurs de La 1 no permet que els concursants parlin en llegnües cooficials de l'Estat. Gras va revelar que a Masterchef no permetien que els concursants fessin trucades a l'exterior en català. "Mentre ets al concurs estàs tancat a una casa i només pots fer una trucada de 3 minuts un cop a la setmana amb una persona al davant que controla el què dius", va dir.

No em deixaven parlar català perquè es deuen pensar que expliques coses que no pots. Parlava en castellà amb gent que de normal parlo català, era raríssim. A la mínima que deies alguna cosa en català ja et cridaven l'atenció", va reconèixer.
Alberto Gras va participar en una edició amb doble penitència. La pandèmia del coronavirus el va obligar a confinar-se en una casa amb la resta de concursants durant 42 dies. El cuiner va explicar que les discussions eren continues entre ells: "Si arriben a posar càmeres a aquella casa, ho peten a qualsevol televisió. Hi havien moltes discussions".
Un mal rotllo que també arriba als tres membres del jurat. "La meva relació és nul·la", va dir Gras.
😶 Fins on arriba el secretisme de #Masterchef?
— RAC1 (@rac1) November 11, 2022
💥 @AlbertoMChef8, concursant de la vuitena edició, ens explica com era el contacte amb l’exterior: “No em deixaven parlar en català”
🔊 Recupera el nou capítol de l’#EstadellMixelin: https://t.co/Wvm8NxCmi1 pic.twitter.com/nYijfps4ZL