Trust

Títol original: Trust

Any: 2018

País: Estats Units

Creador: Simon Beaufoy

Temporades: 10 episodis

Protagonistes:

Plataforma: ,

 Trust
(2018) on IMDb

De què va:

John Paul Getty III, net del magnat del petroli americà John Paul Getty, és segrestat a Itàlia. Demanen 17 milions de dòlars per alliberar-lo, però l’avi no vol pagar. De fet, hi ha la sospita de que el segrest sigui fals, una estratègia per aconseguir treure-li diners. La minisèrie alterna aquesta trama al present amb escenes del passat on s’explica la relació de l’avi i el net i el context de la sucosa herència familiar.

Basada en:

La història de la família Getty, empresari estatunidenc, fundador de la companyia Getty Oil, que durant un temps va ser l'home més ric del món. La sèrie es basa parcialment en els dos llibres que J. Paul Getty va escriure (un és auto-biogràfic i l'altre és una col·lecció d'assaigs) i en una tasca de documentació al voltant del cas del segrest, que va ser objecte de molta especulació als anys 70.

El creador:

Simon Beaufoy, guionista de pel·lícules com The Full Monty (que va ser, de fet, el seu primer guió cinematogràfic), 127 Hores o Slumdog Millionaire, amb la que va guanyar un Oscar, un BAFTA i un Globus d'Or al millor guió adaptat. Col·labora habitualment amb Danny Boyle, que també és productor de Trust.

El coneixereu:

Donald Sutherland interpreta a John Paul Getty. La seva carrera és extensíssima. Si ens fixem només en les sèries que ha fet, podem mencionar The Undoing, l'adaptació en forma de minisèrie del llibre Els Pilars de la Terra, o la sèrie Sexy Money, que també tenia com a protagonistes a una família rica.

On:

   

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs