Tiempo de victoria: La dinastía de Los Lakers

Títol original: Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Max Borenstein, Jim Hecht

Temporades: 2

Plataforma:

 Tiempo de victoria: La dinastía de Los Lakers (2022) on IMDb

De què va:

Es tracta d’una crònica sobre com Los Angeles Lakers es van convertir en l’equip de bàsquet de més èxit i més profitós econòmicament dels anys 80, i com el seu sentit de l’espectacle, dins i fora de la pista, va transformar l’NBA, convertint-la en un dels entreteniments esportius més seguits arreu. El seu estil de joc veloç i atrevit, amb figures com Magic Johnson i Kareem Abdul Jabar, els van convertir en un espectacle únic.

L'actor:

Quincy Isaiah és un actor pràcticament desconegut que debuta amb aquesta sèrie interpretant a Magic Johnson amb un carisma instantani. L'acompanyen noms tan coneguts com Adrien Brody, que interpreta a Pat Riley, Sally Field o Michael Chiklis.

La clau:

Aconsegueix ser el retrat d'una època. No només per com el guió de la sèrie t'endinsa pel context social d'aquest equip, però també per l'aposta formal per un estil que imita les gravacions domèstiques i les cintes en VHS dels 80.

Es basa en:

El llibre "Showtime" de Jeff Pearlman.

Altres sèries:

Swagger (Apple TV+), basada en la joventut de Kevin Durant, Big Shot (Disney+) sobre un equip d'institut de bàsquet femení, i evidentment la sèrie documental The Last Dance (Netflix) sobre Michael Jordan.

Altres temporades:

S'estrena la segona. Als nous episodis comença oficialment l'era de l'"it's showtime", tot i que ho farà amb problemes: una lesió al genoll de Magic Johnson.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari