Talking Heads

Títol original: Alan Bennett's Talking Heads

Any: 2020

País: Regne Unit

Creador: Alan Bennett

Temporades: 1 temporada

Plataforma:

 Talking Heads (2020) on IMDb

De què va:

És una antologia que presenta en cada episodi un personatge diferent que explica la seva història mirant a càmera. A través dels seus monòlegs es fa un estudi del personatge molt basat en la interpretació i que sovint contenen girs inesperats.

Els protagonistes:

Sarah Lancashire (Happy Valley), Jodie Comer (Killing Eve), Martin Freeman (Sherlock) o Imelda Staunton (The Crown) són alguns dels intèrprets de l'antologia, brillant en solitari amb textos molt ben escrits.

El creador:

El guionista i dramaturg Alan Bennett és l'autor dels textos, que va escriure a finals dels anys 80. Va ser aleshores quan es va estrenar la Talking Heads original. L'any passat es va estrenar la nova versió que us proposem, amb actors nous interpretant els mateixos textos i dos guions nous fets per a l'ocasió.

L'ambient:

La sensació és la d'estar a primera fila en una obra de teatre, gaudint d'unes interpretacions i textos impecables. L'austeritat de la posada en escena afavoreix l'efecte de la història, i la nova versió compta amb recursos més cinematogràfics.

Duració:

Cada entrega dura 30 minuts. Per viatges curts podeu mirar dos o tres episodis. Les històries acaben en cada episodi i són independents.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari