Rurangi

Títol original: Rūrangi

Any: 2020

País: Nova Zelanda

Temporades: 1

Gènere: ,

Plataforma:

 Rurangi
(2020) on IMDb

De què va:

Sobre el retorn al poble on va créixer d’un personatge que per primer cop es mostrarà com a trans davant del seu pare i la gent que coneixia, incloent la seva millor amiga i el seu nuvi. Va marxar del poble abruptament i, durant els anys que ha estat fora, ha dut a terme una transició de gènere. Ara vol fer les paus amb el passat.

Què és?

Una sèrie sobre la transició de gènere que posa el focus en les conseqüències a llarg termini que té aquesta decisió en la relació directe amb la família.

La clau:

Si bé té moments difícils, és una sèrie essencialment positiva en la manera com mostra com els llaços del passat es tornen a formar i es reparen. El personatge intentarà tenir un paper transformador en el seu poble, que és conservador, i canviar la manera com es perceben les persones trans en el seu entorn immediat.

L'actor:

El creador de la sèrie, Elz Carrad, interpreta el protagonista, fent servir la seva pròpia experiència amb la transició per interpretar el personatge. Com a actor només ha fet aquest paper. També ha participat com a jurat RuPaul's Drag Race Down Under.

Us agradarà si:

Voleu veure una sèrie auto-biogràfica sobre la transició de gènere que es basa en un protagonista/creador que es vol explicar als altres.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari