Para toda la humanidad

Títol original: For All Mankind

Any: 2019

País: Estats Units

Creador: Ronald D. Moore, Matt Wolpert, Ben Nedivi

Temporades: 4

Plataforma:

 Para toda la humanidad (2019) on IMDb

De què va:

Aquesta sèrie d’història especulativa imagina què hauria passat si, en la Cursa Espacial, hagués estat la Unió Soviètica la que hagués arribat a la Lluna abans que els Estats Units. El resultat és una intensificació de la rivalitat entre totes dues potències. A la tercera temporada, situada el 1995, competeixen per arribar a Mart i hi ha un tercer competidor: un empresari que ho vol fer abans amb capital privat.

Altres temporades:

Vuit anys després dels fets que documentava la tercera temporada, la quarta se situa entre la Terra i Mart, durant els conflictes per l'explotació dels recursos espacials. Per una banda podrien canviar el futur d'ambdós planetes, però les tensions que generen amenacen amb destruir l'objectiu fonamental del programa espacial.

Què hi trobarem:

Es diu poc, però "Para toda la humanidad" és una de les millors sèries en emissió: a partir d'una magnífica premissa (què hauria passat si els russos haguessin arribat abans a la lluna que els nord-americans?) construeix una apassionat paràbola política que funciona com un rellotge.

Adient per a:

Exploradores i exploradors de l'espai, dels thrillers geopolítics i de les grans sèries en general.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari