Ozark

Títol original: Ozark

Any: 2017-2022

País: Estats Units

Creador: Bill Dubuque, Mark Williams

Temporades: 4 temporades

Plataforma:

 Ozark (2017) on IMDb

Per Toni de la Torre

De què va:

S’estrena la quarta temporada d’Ozark, però no de cop. Aquesta setmana la primera meitat, mentre que la segona meitat arribarà més endavant, possiblement a finals de 2022. És l’última temporada per la sèrie de Jason Bateman i Laura Linney. La família Byrde  finalment ha aconseguit una posició en el món criminal dels Ozarks, però als nous episodis el personatge de la Ruth (Julia Garner) podria muntar el seu propi negoci, deixant de nou els Byrde en una posició certament difícil.

Altres temporades:

S'estrena la segona part de l'última temporada d'Ozark: set episodis que conduiran la sèrie cap al seu final i on el personatge de Ruth, interpretat per Julia Garner, que busca venjança, i el de Wendy, interpretat per Laura Linney, que és potser el més ambiciós de la sèrie, tindran un pes molt important en el desenllaç. L'estrena dels últims episodis estarà acompanyada pel documental A Farewell to Ozark.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

30/11 El paciente

Un psicòleg rep un pacient que confessa ser un assassí i que el que necessita és que l'ajudi a aturar els seus instints homicides.

30/11 Willow

Anys després del final de la pel·lícula, ningú sap on és Elora, la protagonista de la profecia que va guiar la història de Willow, ni tan sols ni és viva.

29/11 Autodefensa

Sobre la vida diària de dues noies de vint-i-pocs anys que viuen juntes a Barcelona i a les que el que més els agrada és anar de festa.

Ideafix i els irreductibles

La sèrie en solitari del gosset Ideafix, el popular personatge dels còmics d'Astèrix. Presenta la vida d'Ideafix abans de conèixer Obèlix