Night Sky

Títol original: Night Sky

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Holden Miller

Temporades: 1

Protagonistes: ,

Plataforma:

 Night Sky (2022) on IMDb

De què va:

Un matrimoni guarda un secret increïble: al pati del darrere de casa seva, dins del cobert, hi ha un túnel que condueix a un portal misteriós. Un cop es creua el portal, s’arriba a un planeta desconegut. El matrimoni hi va sovint a contemplar el paisatge però de moment no li han dit a ningú el que han descobert.

Els actors:

Sissy Spacek i J.K. Simmons interpreten la parella protagonista. Tots dos tenen una carrera llarga, sobretot al cinema, però també els hem vist a la televisió. Ella ha aparegut en sèries com Homecoming, Castle Rock o Bloodline. A ell l'hem vist com a protagonista a Counterpart i també, més recentment, a Golitath.

El creador:

Holden Miller, en la que és la seva primera sèrie. Prèviament havia treballat sobretot com a productor.

L'amenaça:

Un veí sospita de l'activitat del matrimoni, ja que els veu entrant i sortint molt sovint al cobert que tenen al pati de la casa i explica el que està veient a la néta del matrimoni, que sembla especialment interessada en què marxin de la casa.

El misteri:

La història de la parella fa un tomb quan es troben un desconegut a casa seva: un visitant que prové del planeta desconegut. Quines són les seves intencions? Hi ha vida, doncs, a l'altre planeta? Qui més pot arribar a creuar el portal?

Us agradarà si:

Us agraden les sèries de ciència-ficció amb protagonistes que no són herois prototípics i que dins del misteri contenen una història emotiva, en aquest cas la d'una parella que l'únic que vol és passar la vellesa gaudint l'un de l'altre.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari