Narcos: México

Títol original: Narcos: Mexico

Any: 2018

País: Estats Units

Creador: Chris Brancato, Carlo Bernard, Doug Miro

Temporades: 3 temporades

Protagonistes: ,

Gènere: ,

Plataforma:

 Narcos: México (2018) on IMDb

De què va:

Sobre els orígens de la guerra de la droga a Mèxic, començant als anys 80, quan Miguel Ángel Félix Gallardo uneix diversos negocis criminals independents formant el càrtel de Guadalajara, un imperi del narcotràfic que s’acabarà enfrontant amb altres càrtels al país i a la persecució de la DEA nord-americana.S’estrena la tercera i última temporada de Narcos: México que estarà ambientada als anys 90 i seguirà la guerra oberta entre diverses faccions de narcotraficants que s’accelera després del que va passar al final de la temporada anterior, emergint un caos on  els diferents personatges de la sèrie voldran prendre ràpidament el control i també d’on sortiran nous cartels independents que es volen imposar.

El protagonista:

Miguel Ángel Félix Gallardo està interpretat per Diego Luna, conegut per pel·lícules com Rogue One. L'altre nom destacat és Alejandro Edda, actor que haureu vist a Fear the Walking Dead i que aquí interpreta a El Chapo Guzmán.

Havia de ser:

En principi la intenció era fer una quarta temporada de Narcos, però finalment es va decidir que el pes de Pablo Escobar era massa gran i es va convertir en una sèrie complementària, destacant el canvi de geografia.

Destaca:

Per les escenes d'acció, sobretot les persecucions, que tenen una intensitat que sovint supera la de la sèrie original. Del millor vist a la televisió.

L'ambient:

El canvi geogràfic en relació a la Narcos original permet a la sèrie explorar paisatges diferents, i la sèrie s'ha expandit per múltiples localitzacions en tot el país.

On:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Maria Rosa Freixa

    També hi ha un "narco" (Héctor "El Güero" Palma) interpretat per un actor català…Gorka Lasaosa

Deixa un comentari