Minx

Títol original: Minx

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Ellen Rapoport

Temporades: 1

Protagonistes: ,

Gènere:

 Minx (2022) on IMDb

De què va:

Explica la història d’una feminista que, als anys 70, veu una oportunitat de fer activisme escrivint en una revista eròtica dirigida a les dones. Encara que sembli contradictori i que ella mateix tingui prevencions molt evidents, decideix convertir la revista en un cavall de Troia per fer arribar a les dones l’ideari feminista.

La clau:

El tàndem còmic que formen la protagonista i l'editor i de la revista eròtica, que funciona pel contrast de les dues personalitats. I pel fet que la sèrie capgira sovint el paper que tots dos creuen tenir en la seva relació professional. Ella menysprea les publicacions d'ell però aprendrà a veure-les d'una manera diferent. La sèrie està inspirada en revistes eròtiques per a dones reals que es publicaven als 70.

Els actors:

Ophelia Lovibond (vista recentment a This England, on interpreta a la dona de Boris Johnson) interpreta a la dona feminista, mentre que Jake Johnson (potser el coneixeràs de Mythic Quest) interpreta l'atrevit editor de la revista.

Dona-li una oportunitat si:

En el seu moment et va agradar Good Girls Revolt, on també s'hi combinava el feminisme (en aquell cas dels 60) i la premsa escrita. També si et va agradar The Deuce, que encara que no fos una comèdia, també estava ambientada a la dècada dels 70 i parlava del sexe com a industria.

Per què ha passat desapercebuda:

La combinació d'erotisme i empoderament feminista és aparentment contradictori i sembla que això ha fet que pocs espectadors li donessin una oportunitat. Ha acabat cancel·lada amb només una temporada.

On:

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs