Kingdom

Títol original: Kingdom

Any: 2014

País: Estats Units

Creador: Byron Balasco

Temporades: 3

Gènere: ,

Plataforma:

 Kingdom
(2014) on IMDb

De què va:

Explica el dia a dia d’un gimnàs d’arts marcials mixtes, posant el focus en el seu propietari i barrejant la vida personal dels personatges amb la necessitat de buscar un estímul perquè el negoci vagi bé. Quan comença la sèrie, intenta que torni al gimnàs un lluitador al que havia entrenat fa anys que el va deixar quan li va anar bé.

L'actor:

Frank Grillo és el protagonista de la sèrie interpretant al propietari del gimnàs. Actualment és conegut sobretot pels fans de Marvel, ja que interpreta a Brock Rumlow en diferents pel·lícules d'aquest univers, però els aficionats a les sèries també el recordareu per papers a The Shield, Prison Break i Billions. Al repartiment també destaca Nick Jonas (del cantant de Jonas Brothers), que és sorprenentment creïble en el paper d'un dels fills del protagonista i també lluitador d'arts marcials mixtes.

La clau:

El fet d'estar ambientada en un gimnàs fa que l'esport estigui molt integrat en la vida urbana, de manera que mostra una imatge més realista i quotidiana de la vida dels lluitadors de les arts marcials mixtes més enllà de la competició.

On:

A cap plataforma actualment

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs