Holding

Títol original: Holding

Any: 2022

País: Regne Unit

Temporades: 1

Plataforma:

Holding (2022) on IMDb

De què va:

En un petit poble irlandès on mai no es produeix cap crim ni res que s’hi assembli es troben les restes d’uns ossos que podrien ser humans. El sergent de policia del poble hi veu l’oportunitat per sentir-se heroi per una vegada i rebre el reconeixement d’uns veïns que no acaben de creure-se’l malgrat fa tres anys que és policia al poble.

L'actor:

L'actor Conleth Hill interpreta el sergent i potser d'entrada no el reconeixeu, però si us hi fixeu bé veure que va ser el Varys de "Game of Thrones". Els personatges no tenen res a veure, ja que el sergent del poble és més aviat innocent i incapaç.

Al repartiment:

També hi trobareu Shiobán McSweeney, l'actriu que interpretava a la germana Michael a "Derry Girls". Interpreta a una de les veïnes del poble que va tenir una relació amb un home que va desaparèixer deixant-la plantada a l'altar. Tothom al poble pensa que acaba de "reaparèixer" amb la troballa dels ossos.

La clau:

El poble és ple de veïns entranyables que fa que la sèrie sigui un espai de confort. Al mateix temps són la mena de veïns que es passen el dia tafanejant, fins al punt que és difícil distingir el rumor del que realment ha passat. Aquesta serà la principal dificultat del sergent protagonista per resoldre el cas dels ossos.

Basat en:

La sèrie és una adaptació d'una novel·la escrita per Graham Norton, el conegut presentador irlandès. Es tracta del seu debut literari.

Dona-li una oportunitat:

Si t'agraden les sèries criminals que són lleugeres i on la comèdia i les relacions entre els personatges domina sobre la truculència.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari