Dead End: El parque del terror

Títol original: Dead End: Paranormal Park

Any: 2022

País: Regne Unit

Creador: Hamish Steele

Temporades: 1

Plataforma:

 Dead End: El parque del terror (2022) on IMDb

De què va:

Sobre el desig de ser lliure de Barney, que marxa de casa per viure pel seu compte. Ho farà en un parc d’atraccions posseït per criatures demoníaques, on troba una feina. Juntament amb la Norma i el seu gos Pugsley lluitaran contra diferents amenaces.

Què és?

És una sèrie d'animació infantil amb un protagonista trans. Tota una fita per a les sèries dirigides a la canalla, fonamental per viure aquests temes amb normalitat.

La clau:

La trama que guia la sèrie és d'aventures amb tocs de terror, però és durant el desenvolupament que la sèrie introdueix reflexions relacionades amb la identitat transgènere i la diversitat en general, un aspecte que és un dels punts forts de la sèrie, tant pel que fa a la representació com pel que fa a la incidència en les trames.

L'actor:

Zach Barack posa la veu al personatge de Barney. L'actor ja va ser el primer intèrpret trans de Marvel, interpretant a Zack a Spider-Man: Far From Home.

Us agradarà si:

En veure la polèmica que hi ha hagut amb Lightyear, heu pensat que les ficcions dirigides al públic infantil encara haurien de ser més diverses.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs