Dead End: El parque del terror

Títol original: Dead End: Paranormal Park

Any: 2022

País: Regne Unit

Creador: Hamish Steele

Temporades: 1

Plataforma:

 Dead End: El parque del terror (2022) on IMDb

Per Toni de la Torre

De què va:

Sobre el desig de ser lliure de Barney, que marxa de casa per viure pel seu compte. Ho farà en un parc d’atraccions posseït per criatures demoníaques, on troba una feina. Juntament amb la Norma i el seu gos Pugsley lluitaran contra diferents amenaces.

Què és?

És una sèrie d'animació infantil amb un protagonista trans. Tota una fita per a les sèries dirigides a la canalla, fonamental per viure aquests temes amb normalitat.

La clau:

La trama que guia la sèrie és d'aventures amb tocs de terror, però és durant el desenvolupament que la sèrie introdueix reflexions relacionades amb la identitat transgènere i la diversitat en general, un aspecte que és un dels punts forts de la sèrie, tant pel que fa a la representació com pel que fa a la incidència en les trames.

L'actor:

Zach Barack posa la veu al personatge de Barney. L'actor ja va ser el primer intèrpret trans de Marvel, interpretant a Zack a Spider-Man: Far From Home.

Us agradarà si:

En veure la polèmica que hi ha hagut amb Lightyear, heu pensat que les ficcions dirigides al públic infantil encara haurien de ser més diverses.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

30/11 El paciente

Un psicòleg rep un pacient que confessa ser un assassí i que el que necessita és que l'ajudi a aturar els seus instints homicides.

30/11 Willow

Anys després del final de la pel·lícula, ningú sap on és Elora, la protagonista de la profecia que va guiar la història de Willow, ni tan sols ni és viva.

29/11 Autodefensa

Sobre la vida diària de dues noies de vint-i-pocs anys que viuen juntes a Barcelona i a les que el que més els agrada és anar de festa.

Ideafix i els irreductibles

La sèrie en solitari del gosset Ideafix, el popular personatge dels còmics d'Astèrix. Presenta la vida d'Ideafix abans de conèixer Obèlix