Better Call Saul

Títol original: Better Call Saul

Any: 2015

País: Estats Units

Creador: Vince Gilligan, Peter Gould

Temporades: 6

Plataforma: ,

 Better Call Saul (2015) on IMDb

De què va:

De la transformació de Jimmy McGill en Saul Goodman, el conegut secundari de Breaking Bad. Es tracta d’una preqüela i alhora spin-off de la sèrie original, amb Bob Odenkirk al capdavant, acompanyat per Rhea Seehorn, i també de l’aparició més o menys puntual d’actors del repartiment de Breaking Bad.

Quan acaba:

S'estrenen els últims episodis, en els que veurem aquest spin-off encaixar cronològicament amb la sèrie original, Breaking Bad. La història de Jimmy McGill/Saul Goodman es tancarà per dues bandes: la del passat, que co-protagonitza amb Kim Wexler, i la del futur, que hem vist fugaçment a través de flashforwards. Als últims episodis apareixeran més personatges de Breaking Bad.

Per posar-te al dia:

Has de mirar 5 temporades. L'última és la 6a.

La clau:

Aconsegueix que miris d'una manera diferent un personatge que ja coneixies donant-li una nova dimensió: de secundari còmic a protagonista tràgic. Manté molts dels trets estilístics de Breaking Bad i la mateixa mirada al món del crim.

La transformació:

Com passava a Breaking Bad, l'arc principal de Better Call Saul es basa en una transformació i exigeix molt de l'actor Bob Odenkirk.

L'última temporada:

La història del personatge interpretat per Bob Odenkirk es trobarà finalment amb la versió d'ell que ja coneixem de Breaking Bad, incloent l'aparició d'actors de la sèrie original que fins ara no havien aparegut a l'spin-off. A més, es resoldrà el misteri dels flashforwards que ens han anat mostrant. La temporada està dividida en dos blocs.

Últim capítol:

S'estrena l'últim episodi de Better Call Saul, que en el seu tram final ha connectat l'spin-off amb la sèrie original, Breaking Bad. El final de la sèrie es podrà mirar en exclusiva a Movistar+, tal i com ha passat amb tota la temporada, i estarà disponible l'endemà de l'emissió nord-americana. Amb aquest episodi acaba una de les millors sèries dels últims anys, un spin-off que ha marcat el camí a seguir.

On:

   

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari