Ara és el moment

Títol original: Les Engagés (Ahora es el momento)

Any: 2017

País: França

Temporades: 2

Gènere: ,

Plataforma:

Català: Subtítols

 Ahora es el momento (2017) on IMDb

De què va:

Sobre les accions d’un grup d’activistes de la ciutat de Lió, que intenten aturar les mesures homòfiques de l’alcalde de la ciutat. Un dels seus membres, en Thibaut, és especialment lluitador i un dels protagonistes de la sèrie. L’altre és un jove musulmà que marxa de casa buscant en Thibaut, amb qui va tenir un encontre.

Què és?

Una sèrie francesa que posa el focus en l'activisme LGTBI. És una sèrie més obertament reivindicativa i política que la majoria sobre la mateixa temàtica.

La clau:

En fer que els personatges siguin activistes, la sèrie és molt més directe a l'hora d'exposar temes com ara la discriminació de la comunitat LGTBI o els problemes de salut mental i l'índex de suïcidis, dels quals dona moltes dades.

L'actor:

Mehdi Meskar interpreta al jove musulmà que decideix marxar de casa i potser us sonarà haver-lo vist a la sèrie de terror francesa Marianne.

Us agradarà si:

Voleu una sèrie que no es quedi només en les trames personals dels protagonistes, si no que aprofundeixi en les reivindicacions del col·lectiu LGTBI.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs