CINEMES

Pájaros

Colombo, un home que treballa en un garatge i trafica amb marihuana, és contractat per Mario, un observador d'aus

CINEMES

Dos chicas a la fuga

Cansades de la falta d'oportunitats i haver d'aguantar uns entorns molt opressius, Jamie i Marian fan un viatge per carretera cap a Tallahassee

APPLE TV+

Plan en familia

Dan Gordon és el perfecte marit i pare de família, però té un secret: abans de centrar-se en ser una persona normal, va ser un mercenari

APPLE TV+

El viaje de Harold

Harold és un home jubilat que es disposa a enviar una carta a una vella amiga, que després de 20 anys, li ha comunicat que és en un hospital a punt de morir

AMAZON PRIME VIDEO

Hasta los huesos: Bones and All

Marel és una noia que viatja pels racons més obscurs de l'Amèrica de Reagan per trobar el seu pare. Durant la seva travessia coneix Lee, un rodamón.

MOVISTAR+

El cuarto pasajero

Julián té problemes econòmics i per això baixa una aplicació que li permet compartir cotxe per anar a treballar a Madrid.

FILMIN

Wayne

Un adolescent no suporta veure cap mena de situació injusta, encara que ni tingui a veure amb ell, i no dubta a resoldre-la a cops de puny.

APPLE TV+

La costa de los mosquitos

Un home idealista, que rebutja el sistema de vida capitalista i la corrupció del món modern, manté un estil de vida alternatiu amb la seva família.

NETFLIX

The End of the F***ing World

Dos adolescents alienats del món dels adults es troben l'un a l'altre i decideixen emprendre una fugida cap a una nova vida.

NETFLIX

Sky Rojo

Sèrie d'acció, humor negre i situacions carregades d'adrenalina. Coral, Wendy i Gina són tres prostitutes que s'escapen a la recerca de la llibertat.