MOVISTAR+

Los idus de marzo

Stephen Meyers acaba de debutar com a cap de comunicació de Mike Morris, candidat a les primàries del Partit Demòcrata

CINEMES

Decision to Leave

Hae-Joon és un veterà detectiu amb fama de metòdic que s'ha de fer càrrec de la investigació de la misteriosa mort d'un home al cim d'una muntanya

CINEMES

Operación Fortune: El gran engaño

L'agent del MI6 Orson Fortune reuneix un equip d'elit per poder capturar Greg Simmonds, un multimilionari que ven armes d'alta tecnologia.

CINEMES

Reza por el diablo

La germana Ann ha creta molt impacte a la comunitat eclesiàstica per ser la primera dona que té el vistiplau oficial per practicar exorcismes.

CINEMES

Suro

Helena i Iván és una parella que marxa de la ciutat per anar a viure al bosc, on pretenen reobrir una explotació de suro.

NETFLIX

1899

Sobre un grup de passatgers de diversos llocs d'Europa que embarca en un viatge en vaixell cap a Nova York.

ATRES PLAYER

La Ruta

Sèrie ambientada a l'època de La Ruta del Bakalao, als anys 80 i 90, a través de les històries d'un grup d'amics.

FILMIN

The Kingdom Exodus

Tercera temporada de The Kingdom, una sèrie que el director danès Lars Von Trier va fer als anys 90 i que ara ha reprès amb una nova tanta d'episodis.

NETFLIX

Enola Holmes 2

Disposada a fer-se un nom en el món dels detectius més enllà de la fama del seu germà Sherlock, Enola Holmes obre la seva pròpia agència.

CINEMES

Ámsterdam

A l'Amèrica dels anys 30, tres amics presencien un crim i després es troben que els assenyalen a ells com a culpables.

NETFLIX

El teléfono del señor Harrigan

Craig és un adolescent a qui assetgen a l'institut. El seu únic amic és el senyor Harrigan, que a vegades li encarrega feinetes.

NETFLIX

El club de la medianoche

Un grup de pacients terminals que es troben en el mateix hospici es troben cada nit per explicar-se els uns als altres històries de por.

CINEMES

Smile

Després de presenciar un fet molt pertorbador relacionat amb un pacient, una psicòloga veu com la seva vida es va tornant una successió de terror.

CINEMES

Argentina, 1985

L'any 1985, un equip d'advocats treballa per posar al descobert els crims de la dictadura militar argentina.

HBO MAX

El cuento de la criada

El govern de Gilead imposa una societat on les dones fèrtils són forçades a tenir relacions sexuals amb els homes de les classes més altes.

NETFLIX

El diablo en Ohio

La psiquiatra d'un hospital decideix acollir a casa seva una noia jove que està traumatitzada després d'haver escapat d'una secta.

AMAZON PRIME VIDEO

Paper Girls

Un grup d'adolescents a finals dels anys 80 que treballen repartint diaris en bicicleta, troben una màquina amb la que viatgen al futur.

AMAZON PRIME VIDEO

The Hour

Una sèrie sobre un programa d'informatius de la BBC als anys 50, una mena de Mad Men de la televisió que creua dilemes periodístics amb trames personals.