NETFLIX

Smiley

La nova sèrie protagonitzada per Carlos Cuevas i Miki Esparbé sobre dos homes gais, en Bruno i l'Àlex

AMAZON PRIME VIDEO

My Policeman

A la Brighton dels anys 50, entre Tom, Marion i Patrick es forma un triangle amorós molt atípic.

FILMIN

Un secreto real

Història de l'escàndol que va sacsejar Suècia quan es va saber que el rei Gustau V de Suècia era homosexual i mantenia una relació en secret amb un artista.

NETFLIX

Dahmer

Un home freqüenta bars d'ambient gai, on diu ser fotògraf per aconseguir que algun home accedeixi a anar amb ell per fer-li una sessió de fotos.

NETFLIX

Desparejado

Comèdia sobre un home gai que es pensa que té una vida estable amb la seva parella fins que el deixa d'un dia per l'altre.

NETFLIX

Dead End: El parque del terror

Barney, marxa de casa per viure pel seu compte. Ho farà en un parc d'atraccions posseït per criatures demoníaques, on troba una feina.

HBO MAX

Gentleman Jack

Sobre la vida d'Anne Lister, una de les primeres dones en ser lesbiana i en no amagar-se'n en absolut a l'Anglaterra del s. del s. XIX.

FILMIN

Rurangi

Sobre el retorn al poble on va créixer d'un personatge que per primer cop es mostrarà com a trans davant del seu pare i la gent que coneixia.

FILMIN

Ara és el moment

Sobre les accions d'un grup d'activistes de la ciutat de Lió, que intenten aturar les mesures homòfiques de l'alcalde de la ciutat.

NETFLIX

Heartstopper

Sobre l'enamorament d'en Charlie, un noi homosexual que ha sortit recentment de l'armari i en Nick, un dels nois més populars, jugador de rugby.

MOVISTAR+

Maricón perdido

Sèrie autobiogràfica de Bob Pop, creada i escrita per ell mateix, que narra la recerca de la seva pròpia identitat i la relació amb la homosexualitat.

HBO MAX

The Shivering Truth

Cada episodi uneix diferents històries pertorbadores i repugnants en un viatge en stop-motion cap a les profunditats de la ment.

DISNEY+

Con amor, Victor

Sèrie inspirada en 'Con amor, Simon', que es basa en el personatge del Víctor i el seu descobriment sexual i personal.

HBO MAX

It's a Sin

És la història d'un grup d'amics homosexuals al Londres dels anys 80, sobre com es van trobar en el context de l'arribada de la pandèmia de la sida.