Quim Gutiérrez explica la seva sortida d'"El cor de la ciutat": "Hi va haver paraules lletges"


L'actor Quim Gutiérrez va ser el convidat de l'APM? d'aquesta setmana que va tornar a l'horari de màxima audiència, després del Polònia. El mític actor de Poblenou i El cor de la ciutat va repassar els seus peluts inicis televisius a TV3 i, aprofitant que la infidelitat és el tema de la seva darrera pel·lícula, va analitzar algunes de les banyes més sonades de la història que han sortit al programa de zàping.

En Quim que viu des de fa anys a Madrid va reconèixer que a fora de Catalunya no saben pronunciar el seu nom: "Em diuen "Quin" o "Quing". També va veure la seva primera aparició al capítol 1 de Poblenou. "No vocalitzo gens. Em fa vergonya l'entrecella que portava. Si hagués tingut unes pinçes…", va dir en veure's molt canviat.

Quim Gutiérrez a "Poblenou"

 

La sortida d'"El cor de la ciutat"

Gutiérrez va saltar tocar el cel amb el seu paper del David Peris a la sèrie de sobretaula de més èxit de la història de TV3, El cor de la ciutat. Però a l'estiu del 2005, l'actor va anunciar que deixava la sèrie. Un fet que va obligar als responsables de la sèrie a fitxar a l'actor Aleix Rangel per interpretar al mateix personatge. Al setembre, els espectadors es van trobar que el David havia canviat de cara.

Aquest dijous, l'actor va explicar com va anar tot plegat: "A mi se'm va acabar el contracte al gener i vaig preguntar si podia agafar el que volgués i em van dir que sí. A finals del mes de maig em van trucar i em van dir: 'Escolta que al juny tornem'. I jo els vaig dir que no podia".

"Jo ja tenia un contracte amb una altra gent i volia fer les pel·lícules", va afegir. "Hi va haver paraules lletges, però no hi ha ferides", va afegir amb un somriure irònic.

 

09/12/2022

Deixa un comentari