Primeres imatges dels nous personatges de "Cites Barcelona"


Sis anys després del final de Cites, TV3 estrenarà el proper dilluns 12 de juny la tercera temporada que es dirà Cites Barcelona. Els nous episodis comptaran amb uns protagonistes de luxe com són Carlos Cuevas (Ventdelplà, Merlí), Laia Costa (Polseres vermelles), Nausicaa Bonnín, Aina Clotet, David Verdaguer, Dulceida, Ivan Massagué, Carmen Machi, Gonzalo de Castro i Eva Santolaria, entre d'altres.

La sèrie de sis episodis combina el castellà i el català. Tot i això, TV3 l'emetrà doblada íntegrament al català i a Amazon Prime es podrà veure en versió original. Abans de la seva estrena, ja s'ha fet públic el tràiler en què es poden veure els protagonistes de la sèrie.

Així és Cites Barcelona

Cada episodi narra dues trobades entre desconeguts, històries sobre què passa quan la tecnologia desapareix i l'únic que queda són dues persones amb les seves pròpies necessitats i contradiccions. Com és la primera cita, quan entren en joc les pors, els secrets i les expectatives.

"Cites Barcelona"

La sèrie també és una cita romàntica amb la ciutat, que serà l'escenari a través del qual els espectadors visitaran els llocs més icònics de la ciutat, com la Sagrada Família, el port o la Rambla, connectant també amb la vida quotidiana barcelonina a través d'altres racons menys coneguts.

Els sis episodis

Episodi 1:

LAURA I JAN: Després que els deixin la nit de Cap d'Any, Laura (Clara Lago) i Jan (Carlos Cuevas) tenen una cita i passen la nit junts en un hotel. Tot va bé fins que el Jan rep un missatge del seu ex.

TIAGO I MIMI: Tiago (Pablo Rivero) escapa d'un sopar de Cap d'Any per trobar-se amb Mimi (Manuela Vellés), la seva cita de Tinder que viu al mateix edifici, però no s'adona que ha oblidat el mòbil i les claus.

Episodi 2:

NICO I DIANA: Diana (Carmen Machi) només ha tingut una cita a la seva vida, i va ser amb el seu difunt marit. Nico (Gonzalo de Castro) mai no ha tingut una relació estable. La seva cita comença de meravella, però aviat descobreixen que busquen coses molt diferents.

JUANQUI I BARBS: Tot i la diferència d'edat, Juanqui (David Verdaguer), de 40 anys, i Barbs (Berta Castañé), de 18, gaudeixen d'una agradable cita junts. Malgrat això, un inesperat accident els porta a acabar a urgències.

Episodi 3:

ABI I MURALL: Abi (Belén Cuesta) queda perplexa quan el seu "match" de Tinder, Murall (Iván Massagué), li assegura que està "atrapat en el temps", a l'estil de Bill Murray, i que només podrà sortir del bucle si la cita va bé.

MERI I ORIOL: La cita de Meri (Joana Vilapuig) amb Oriol (Pol Monen) es complica quan apareix el seu ex juntament amb la nova parella. Abans que se n'adoni, la situació s'ha convertit en una conversa a quatre.

Episodi 4:

PAULA I SOFIA: Paula (Laia Costa) i Sofia (Nausicaa Bonnín) es retroben a Barcelona després de set anys. Tant la ciutat com elles mateixes han canviat, però la seva connexió continua sent tan forta com el primer dia.

MATILDA I SAMUEL: Matilda (Carolina Yuste) ha tingut un mal dia, una mala setmana i un mal mes, però la seva sort sembla millorar quan fa "match" amb Samuel (Miguel Ángel Muñoz), un noi que sembla el germà maco de Thor.

"Cites Barcelona"

Episodi 5:

ALBA I JOSEP / DANI I JAVI: Dani (Pep Ambrós) està decidit que la seva germana Alba (Andrea Álvarez), una noia amb discapacitat intel·lectual, tingui la primera cita. Ella accepta amb una condició: que ell també en tingui una. Mentre Alba coneix Josep (Pol López), un noi amb autisme, Dani coneix Javi (Alejo Sauras), que s'identifica com a arromàntic, és a dir, algú incapaç d'enamorar-se.

Episodi 6:

CLAUDIA I IMANOL: Claudia (Eva Santolaria) i Imanol (Antonio Hortelano) es van conèixer el 1988 i des de llavors no s'havien tornat a veure fins que es van trobar a Tinder.

Imanol creu que això és cosa del destí. Claudia pensa que el destí és una invenció per donar sentit a la vida. Les seves diferències i la pressió de les expectatives posades en el seu retrobament faran perillar el conte de fades esperat.

31/05/2023

Deixa un comentari