Marc Giró: "M'he 'trincat' al Santi Villas als camerinos de TV3"


El presentador de RAC1 Marc Giró, acaba d'estrenar la segona part del seu llibre "Pijos", que es titula "Encara més pijos". Amb aquesta excusa, Giró va ser entrevistat al Planta baixa d'Agnès Marquès a TV3. Un dels moments més divertits de la conversa va ser quan van rescatar les seves primeres imatges d'ell a TV3 l'any 1998 al programa Les 1.000 i una de Jordi González. "Aquí és on veig que m'he equivocat. Jo m'hagués hagut de fer maniquí i viure del meu cos!", va dir amb ironia Giró.

El presentador, casat des de fa més de 25 anys amb el periodista Santi Villas, va parlar de com i quan es van conèixer a Les 1.000 i una. "Al Santi me l'he 'trincat' a un camerino d'aquests quan es follava a TV3", va etzibar.  "Que dius!", va respondre amb sorpresa la presentadora. "Ara no sé què collons feu!, va afegir Giró.

Marc Giró a "Les 1.000 i una" i aquest dimarts a TV3

Però les confessions sexuals no es van quedar aquí i també va assenyalar a un presentador de Catalunya Ràdio. "Recordo un presentador que no diré el seu nom i que ara està a Catalunya Ràdio que trucava des del cotxe demanant que li obrissin el camerino per tenir sexe amb una redactora. Això de TV3 estava molt bé". 

14/09/2022

Deixa un comentari