L'actriu Ángela Cervantes, ex del "Com si fos ahir", revela que va haver d'anar a teràpia per acceptar el seu físic


L'actriu catalana, Angela Cervantes, coneguda pel seu paper a la sèrie Com si fos ahir de TV3 i que acaba de ser nominada als Premis Feroz com a millor actriu de repartiment per la pel·lícula La Maternal, va ser la convidada del Zona Franca de Joel Díaz d'aquest dimecres.

Díaz va començar amb un dard al gremi d'actors: "Ara quedaré fatal però no sembles actriu. Ets normal". "No sé molt bé què puc explicar jo", va dir ella sorpresa.

L'actriu també va revelar les dificulats que va tenir per acceptar el seu físic. "Va haver-hi un moment que vaig pensar que no tindria èxit si no tenia la mateixa cara o cos que les actrius que veia pel cine o la televisió. Són merdes que amb la teràpia he anat superant", va reconèixer. 

"Fa molts anys que faig teràpia. Vaig començar a fer-ne per acceptar-me i la continuo fent per estar equilibrada", va explicar la jove actriu. "Vaig deixar l'enveja i la competició de banda, perquè si no és molt complicat treballar. És molt fàcil caure en la competició".

Però Díaz, com sol ser habitual en les seves converses no va deixar escapar la oportunitat de llançar aquest dard: "T'ha passat que et para la gent pel carrer? Tu què els deies que eret's lesbiana no? Com que ets actriu..". "Que idiota!", va respondre ella entre somriures.

01/12/2022

Deixa un comentari