La història d'amor de dos homes durant 56 anys que triomfa a les xarxes

"Estem junts des de l'any 1965", és a dir 56 anys d'amor compartit. Aquesta és la bonica història entre dos homes homosexuals que el canal 324 va publicar fa pocs dies. L'èxit va ser aclaparador: Més de 900.000 visualitzacions a Instagram. Aquest dimarts, Helena García Melero, va convidar al Josep i el Ramon al seu programa 'Tot es mou' de TV3 per conèixer la seva vida

Ramon Arrufat, 81 anys, va recordar com es van conèixer. "Vaig entrar a un restaurant de la Gran Via de Barcelona i el Jordi estava sopant sol. Em vaig posar al seu costat i ens vam començar a mirar i vam acabar donant una volta". El Jordi va ser el que es va llançar: "Vols pujar a casa?", va dir a en Ramon fa 56 anys.

"La meva mare ho sabia i el meu pare que era de pagès, es va fer amic del Ramon", va explicar en Jordi. Un amor en temps difícils: "Fins l'any 75 va ser molt dur, molt dur… Estava perseguit. Tenia por de posar-me un jersei vermell. Hi havien policies de paisà que ho vigilaven tot". Però els temors continuen al 2021: "Ara tampoc ens agafem de la mà pel carrer", va reconèixer la parella.

 

29/09/2021

Deixa un comentari