Kiko Rivera a 'La Resistencia': "Tinc un milió i mig al banc"

Kiko Rivera va ser el convidat estrella d'aquest dimecres al programa de David Broncano, 'La Resistencia'. La notícia va saltar per sorpresa a les xarxes el mateix dia i el propi Rivera va explicar per què havia decidit anar: "Sóc aquí perquè tinc amics que els encantes, jo no et veig però perquè no veig la tele ni quan surto jo", va confessar.

Kiko va començar la conversa fent referència a Tele 5: "Jo estic acostumat a anar a un altre tipus de programes, ni millors ni pitjors, perquè tampoc tiraré pedres sobre la meva pròpia teulada. Però tant de bo tots els programes fossin com aquest perquè crec que aquí no se'm preguntarà sobre els meus problemes familiars". Unes paraules que Broncano va rebatre amb ironia: "És que tampoc conec els teus problemes familiars".

Rivera també va fer un regal a Broncano: "Et faig entrega de les claus de Cantora. Aquesta clau obre una porta de Cantora", va dir Kiko, mentre el presentador va aprofitar el moment per treure un rètol: "Stop LGTBIfobia", entre els aplaudiments del públic i del fill de Pantoja.

Sexe i diners

Les clàssiques preguntes que 'La Resistencia' sempre fa als seus convidats sobre la quantitat de diners que tenen i sobre les vegades que han tingut sexe el darrer mes, tampoc van faltar. "Follo poc però és que tinc tres fills i és complicat quan tens nens. Quan un té ganes l'altre està fent alguna cosa". I va afegir: "M'agrada follar a la cuina per tenir la nevera al costat".

Pel que fa als diners, Kiko no es va mossegar la llengua: "Tinc diners suficients perquè tant jo com els meus fills visquin la resta de la seva vida". I va acabar confessant: "Puc tenir un milió i mig al banc".


Deixa un comentari