Jordi Rico del "Com si fos ahir": "Al principi fèiem unes audiències horribles"


Els actors Jordi Rico i Andrés Herrera, coneguts pel seu paper com a Quim i Jordi a la sèrie de les sobretaules de TV3, Com si fos ahir, van ser els convidats del Zona Franca d'aquest dilluns. La sèrie que ja acumula sis temporades i 1092 capítols s'ha convertit en un èxit absolut. Tant és així, que fa pocs dies la sèrie va batre el seu rècord històric d'audiència amb un 24,7% de quota i 358.000 espectadors, més del doble de la segona opció de la franja.

"Quina ràbia que feu. M'agradaria saber que se sent sent líder", va reconèixer Danae Boronat, que aquest dilluns va reunir a 85.000 espectadors i un 8,2%, i abans d'assegurar que encara no ha vist cap episodi de la sèrie.

Per parlar d'aquest fenomen, els dos actors que formen part del planter de personatges des del primer dia, van explicar com han viscut l'evolució de la novel·la diària a TV3. Una novel·la que no va tenir uns inciis fàcils, I és que cal recordar que l'inici no va ser fàcil, havent de suplir la també exitosa La Riera. 

"Al principi fèiem unes audiències horribles"

Com si fos ahir es va estrenar l'11 de setembre del 2017 amb un capítol especial, en prime time i des de llavors ha liderat la sobretaula. Tot i això, la primera temporada va assolir una audiència més modesta del que era habitual en aquesta franja de TV3 amb 255.000 espectadors i una quota del 16%.

"Quan vam començar no ens esperàvem absolutament res. Al principi fèiem unes audiències tan horroroses que pensàvem que l'endemà no calia que tornéssim", va confessar Jordi Rico. Una situació que ara s'ha capgirat : "Ens aturen cada dia pel carrer. És una sensació estranya, notar que t'està mirant tothom".

Els dos actors també van explicar com són les dures jornades de rodatge. "Començem a rodar a les 8 del matí i podem estar fins a les 15 del migdia. A les 7 ja entrem a maquillatge que en el cas de els dones és força abans… Ens llevem a les 5.30…".

04/04/2023

Deixa un comentari