Joel Joan sobre l'èxit de "Plats bruts": "Van ser els anys més durs de la nostra vida"


L'actor Joel Joan va ser un dels convidats del Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte a TV3, on va repassar la seva trajectòria i va respondre sobre el possible retorn de la mítica sèrie del David i el Lopes.

El popular actor que va començar a treballar a Poblenou, el primer culebrot de TV3 amb només 23 anys i va tocar el cel amb Plats bruts, va veure com amb el final d'aquella sèrie d'èxit, la seva fama es va diluïr. Les sèries Porca misèria o El Crac no van tenir el mateix èxit i això no va ser fàcil de gestionar: "He patit l'èxit pensant-me que era qui no era i he patit les davallades…".

"No és fàcil de gestionar quan veus que les coses et deixen de sortir tant bé com t'havien sortit sempre. A la vida tot passa, hi ha molt poca gent que s'estigui tota la vida a dalt", va reconèixer. Malgrat això, l'actor ha recuperat l'embranzida amb la seva darrera pel·lícula "Escape room", que ha estat tot un èxit de taquilla i d'audiència quan es va emetre recentment a TV3.

Joel Joan a "Col·lapse"

"He passat per totes les etapes"

El programa de TV3, també va aprofitar que Plats bruts enguany celebra 24 anys de la seva primera emissió, per reproduir el pis del David i el Lopes. L'actor va reconèixer que ha passat per totes les etapes. "No pot ser que només em valorin per aquesta sèrie i no per El Crac, que és la millor sèriq que he fet mai".

"He passat per totes les etapes", va reconèixer, tot i que assegurar que ara se sent feliç perquè "després de 25 anys encara agrada". "Gent de totes les edats encara mira la sèrie i penso: 'Doncs em va feliç haver fet Plats bruts'. Portem 24 anys seguint aquells 74 episodis i continuen agradant. Em sembla flipant i em supera".

Per què no es planteja rodar nous episodis de Plats Bruts? L'actor va explicar el següent: "Tinc molts arguments. El primordial és que van ser els anys més durs de la nostra vida. Hi havia molts nervis perquè fèiem un capítol a la setmana i amb públic. No arribàvem".

02/05/2023

Deixa un comentari