CATRÀDIO

Jair Domínguez es rebota pel canvi d'horari d'"El Búnquer": "Jo no he signat res"

Catalunya Ràdio renova la programació per la nova temporada i desplaça el programa de la franja nocturna

Jair Domínguez, en una imatge d'arxiu
Jair Domínguez, en una imatge d'arxiu

La programació de la temporada 2024-25 de Catràdio, que arrencarà el dilluns 2 de setembre, ja està enllestida i tindrà alguns canvis. Un dels més importants és el traspàs de franja d'El búnquer, que es mourà a l'espai de 13:00 a 14:00 del migdia de dilluns a divendres. Això, però, no ha agradat a un dels presentadors, Jair Domínguez, que ha expressat públicament que s'hi oposa i ha amenaçat: "Jo no he signat res".

El búnquer, amb Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell, s'emetrà els migdies i ocuparà un espai central del dia amb l'objectiu d'ampliar-ne l'abast, però deixarà de ser un programa nocturn. Domínguez considera que això els impedirà "parlar sense embuts" i pervertirà una "atmosfera" creada amb referents de la novel·leta i els narradors antics. "No vull deixar de dir coses perquè hi hagi mainada escoltant", s'ha queixat en un fil a la xarxa social X.

La qüestió, però, és que 3Cat té signat el contracte pel programa amb la productora, El Corral de l'Humor, que dirigeix el mateix presentador d'El Búnquer, en Peyu. En aquest cas, Domínguez té col·laboració o relació laboral amb la productora, no pas amb la cadena pública. Per això mateix "no hauria signat res" amb 3Cat perquè precisament l'entitat pública signa contracte amb l'empresa audiovisual, no amb els col·laboradors. I en la qüestió que lamenta l'humorista, sobre l'horari protegit, realment també ho estava a les nou del vespre perquè l'horari protegit és fins a les deu de la nit.

Al seu torn, Rossell s'ha posicionat amb Domínguez i ha retuitat la publicació. Peyu, però, no s'ha pronunciat al respecte. Sigui com sigui, la reacció de dos dels tres presentadors -que són parella-, deixa en entredit el futur del programa. "Si ha de ser una altra cosa, si se'ns ha de censurar o si se l'ha col·locat en aquesta franja per deixar-lo morir, jo no hi participaré. Salut i escalf", ha acabat Domínguez.

ETIQUETES:

Deixa un comentari