BENIDORM FEST

El Benidorm Fest ja escalfa motors: quan serà la pròxima edició?

RTVE fa públiques les dates del festival musical que escull la cançó que representa Espanya a Eurovisió i explica algunes novetats 

Nebulossa, en la presentació del Benidorm Fest 2025 / RTVE

Cinc mesos després que Nebulossa guanyés el Benidorm Fest amb Zorra, l'edició del 2025 ja escalfa motors. Radiotelevisió Espanyola ha presentat aquest dilluns els primers detalls del festival musical que tria la cançó que representarà Espanya a Eurovisió. Entre aquests, les dates: semifinals el 28 i 30 de gener, i final el dissabte 1 de febrer.

En l'edició del 2025 hi haurà novetats. La principal diferència respecte a les anteriors edicions serà el funcionament de les semifinals: no es revelaran les puntuacions obtingudes pels artistes, sinó que només es coneixeran els noms d'aquells que sí que passen a la final. L'objectiu, segons han assegurat, és fer un concurs "més net" i "donar més igualtat als artistes".

Una altra de les millores serà la retransmissió del Benidorm Fest 2025 en ultra alta definició. "Consolidarem la narrativa tan difícil que teníem de fer un videoclip en directe. Farem un esforç per narrar les propostes dels artistes en ultra alta definició, com es fa amb l'Eurocopa o els Jocs Olímpics", han explicat.

D'altra banda, RTVE ha anunciat que enguany s'ha batut el rècord de candidatures presentades per Eurovisió Junior: "Hem doblat les candidatures presentades l'any passat, són gairebé 300 i això és gràcies a l'esforç que s'està fent. Posa de manifest que Eurovisió Junior interessa".

ETIQUETES:

Deixa un comentari