Audiències

TV3 lidera les audiències del maig amb la millor xifra en 14 anys

La plataforma 3Cat registra el seu millor mes i supera la barrera dels quatre milions d'hores mensuals de consum de programes en català

Els rostres dels informatius de TV3
Els rostres dels informatius de TV3

TV3 està d'enhorabona i és que ha aconseguit liderar les audiències del mes de maig amb la millor xifra des del 2011, és a dir, en 14 anys. Segons les dades publicades per Kantar, la televisió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), ha tingut una quota superior al 15% i s'ha situat fins a sis punts per sobre de la següent cadena, Antena 3, amb el 9,1%.

L'emissora pública es converteix, així, en la cadena que més creix. Per darrere seu i d'Antena 3, se situen: Televisió Espanyola, amb el 8,4 de quota; Telecinco, amb el 7,2; La Sexta, amb el 6,1, i Cuatro, amb el 4,5. Per tant, la diferència entre TV3 -la primera cadena- i Cuatro -l'última- és de més de 10,5 punts.

Segons el panel de GfK, TV3 és la cadena generalista més ben valorada del mes, amb un índex qualitatiu del 8,3. I els telenotícies també són els informatius més ben valorats del maig, amb un índex del 8,4. En aquest sentit, els informatius especials i Tor han estat els grans èxits de la temporada.

D'altra banda, l'alegria es multiplica als estudis de Sant Joan Despí perquè la plataforma 3Cat registra el seu millor mes, amb prop de 22 milions de reproduccions i més de 3,1 dispositius únics en un sol mes. Concretament, 491.000 més respecte a l'abril. 

A més a més, l'app mòbil del 3Cat també ha marcat rècord de dispositius únics des de la seva estrena, amb gairebé 261.000 dispositius mensuals, i s'ha superat la barrera dels quatre milions d'hores mensuals de consum de programes en català a la plataforma, equivalents a 130.000 hores diàries de mitjana d'audiovisual en la llengua del país. 

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

 1. Teresa

  El Col. lapse de l' Ustrell no dóna la talla. Cm és que el mantenen? Era molt millor Preguntes Freqüents. El d'ara é un seguit d'entrevistes llargues i a voltes avorrides, semblen monòlegs mal preparats de persones no sempre properes ni conegudes. És un intent d'apropar-nos persones no catalanes, espanyoles.

 2. Com TV· no hi ha res (més car)

  Sort de l'altre dia què la Ariadna Oltra va desplaçar-se a Madrid a cobrir la noticia de la Llei de Amnistía. Quina despesa mes gran per TV3 en enviar un equip tan carregat a Madrid. Si l'hagués retransmés des de el WC de casa seva, tots i totes ens en haguèssim enterat igualment. TV3 no "arribarà a finals de més" i demanarà diners al Parlament. Nova apujada de impostos.

 3. Oriol

  Holaa!!

  Podrieu explicar com ha anat tota la tercera temporada d'Eufòria?? Tant en el lineal com a 3cat.

  Moltes gràcies

Deixa un comentari