CINEMA

Polèmica per l'última pel·lícula de Jessica Alba

Alguns usuaris de xarxes socials titllen el film "Trigger Warning" de racista i demanen fer boicot a Netflix 

L'actriu Jessica Alba ha tornat a la gran pantalla després de cinc anys i ha generat polèmica, ja que alguns espectadors han titllat el seu últim film de racista. Trigger Warning és una pel·lícula d'acció que es va estrenar la setmana passada a Netflix, i que ens mostra l'actriu en el paper de Parker, un comandant de forces especials que, després de la mort del seu pare en un presumpte accident, és cridat per tornar als Estats Units.

A alguns espectadors no els ha convençut la primera escena de la pel·lícula i acusen els realitzadors de reforçar les tropes antiàrabs i antimusulmans i de normalitzar la matança d'àrabs. Al començament de la pel·lícula es mostren uns homes vestits amb mocadors obrint foc contra què sembla ser un camió d'ajuda dels Estats Units que circula pel desert sirià.

Mentre els homes s'agrupen en el camió d'ajuda, els tiradors vestits amb uniforme de combat i mocadors keffiyeh s'alineen i apunten als "terroristes", com se'ls anomena en els subtítols, després en maten alguns i amenacen d'altres. Alguns usuaris d'X, anteriorment Twitter, han fet una crida a boicotejar Netflix.

ETIQUETES:

Deixa un comentari