SÈRIES

Netflix posa data a l'estrena de la nova temporada d'"Élite"

Las Encinas obriran les portes per vuitena vegada el 26 de juliol amb una nova entrega de 8 capítols

La vuitena temporada d''Élite'
La vuitena temporada d''Élite'

Torna una de les produccions més exitoses de Netflix a l'Estat. La plataforma d'streaming ha revelat la data d'estrena de la nova temporada d'Élite, que serà la vuitena: el pròxim 26 de juliol. Las Encinas obriran les portes per última vegada en una nova entrega de 8 episodis plena de secrets, rivalitats, corrupció i disbauxa al més pur estil Élite.

L'arribada dels germans Emilia i Héctor Krawietz, líders de l'associació d'antics alumnes de l'escola escenari principal de la trama de la sèrie, Las Encinas, fa tremolar els fonaments del col·legi. Influents, poderosos, corruptes i corruptors, els Krawietz sembraran el caos allà per on vagin i destrossaran les vides dels que caiguin a les seves xarxes.

Només Omar serà capaç de plantar-los cara i estarà disposat al que sigui per veure'ls caure, perquè, en definitiva, representen el que sempre ha estat malament a Las Encinas. Tot, en una nova entrega que espera congregar una base de seguidors especialment fidel al producte.

Aquesta vuitena temporada està creada per Carlos Montero i Jaime Vaca i protagonitzada per Omar Ayuso, André Lamoglia, Valentina Zenere, Mirela Balić, Gleb Abrosimov, Fernando Líndez, Nadia Al-Saidi, Ander Puig, Carmen Arrufat, Mina el Hammani, Iván Mendes, Mari Verdú i els nouvinguts Ane Rot, Nuno Gallego, Alexandra Pino i Mario Ermito entre d'altres.

ETIQUETES:

Deixa un comentari