ESTRENES

Les estrenes més destacades de la setmana a les plataformes i als cinemes (de l'1 al 7 de juliol)

El retorn d’Eddie Murphy a la saga que el va fer famós i la quarta aventura de Gru, entre els plats forts de cinemes i plataformes

Les millors estrenes a les plataformes i als cinemes de l'1 al 7 de juliol

Aquesta setmana, les principals plataformes de streaming com Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max i Disney+ presenten una variada selecció d'estrenes que prometen captivar als espectadors. A més, els cinemes no es queden enrere amb noves pel·lícules que arriben a la gran pantalla, oferint opcions per a tots els gustos.

Millors estrenes d'aquesta setmana a Netflix

SUPERDETECTIVE EN HOLLYWOOD: AXEL F.: 3 de juliol

De què va: Quan Axel Foley descobreix que el seu amic Billy s'ha ficat en un embolic molt perillós mentre investigava un complot, es veu obligat a tornar a Beverly Hills per mirar d'ajudar-lo. Comptarà amb vells i nous coneguts com a aliats, però també haurà de vetllar per algú encara més proper: la seva filla.

Valoració: Quin error estrenar una quarta entrega tan esperada directament a plataforma. Però dit això, quines ganes de veure Eddie Murphy en el seu hàbitat natural i retrobar-se amb els vells protagonistes d'una saga que mai s'ha reivindicat prou. De moment els tràilers apunten a un entreteniment sense complexos.

Millors estrenes d'aquesta setmana als cinemes

GRU 4. EL MEU DOLENT PREFERIT: 3 de juliol

De què va: Com si Gru no tingués prou feina amb les seves tres filles, ara a més té un nen, Junior, que encara li complicarà més la vida. Quan Maxime Le Mal s'entesta a agafar el relleu del protagonista com a rei dels malvats, Gru haurà de fugir amb la seva família per provar de protegir-la.

Valoració: Torna una saga que sembla no tenir final. D'acord que cadascuna de les entregues ha estat pitjor que l'anterior, però també és veritat que sempre són divertides i tenen alguna troballa que la redimeixen. Imprescindible veure-la en versió original per escoltar la gran feina de Steve Carell.

EN TIERRA DE SANTOS Y PECADORES: 3 de juliol

De què va: A la Irlanda dels anys 70, Finbar Murphy escapa del seu passat com a assassí a sou anant a viure a un petit poble de costa. Però quan hi arriba una banda terrorista que es refugia de la persecució policial, Murphy ha de decidir entre mantenir l'anonimat o convertir-se en el protector dels seus veïns.

Valoració: Liam Neeson fa aquí el perfecte híbrid de la seva carrera: torna a la seva Irlanda natal per fer una pel·lícula de pressupost més modest, però a la vegada treu punta al seu paper de justicier crepuscular que tantes alegries li ha donat. Al seu costat, Kerry Condon, Colm Meaney i Ciarán Hinds.

Millors estrenes d'aquesta setmana a SkyShowtime

LAS PELOTARIS 1926: 5 de juliol

De què va: Als anys 20, tres dones basques desafien totes les convencions de la seva època per poder professionalitzar la seva passió per la pilota. Malgrat que tenien no poques coses en contra, especialment la majoria d'homes i el seu propi entorn, van treballar incansablement per complir el seu somni.

Valoració: Claudia Salas, María de Nati i Zuria Vega són les esplèndides protagonistes d'aquesta sèrie coproduïda entre Espanya i Mèxic que posa el focus en un episodi poc conegut de l'esport femení. Retrata les convencions d'un temps, estableix paral·lelismes molt acurats amb el present i sap conjugar entreteniment i denúncia.

ETIQUETES:

Deixa un comentari