TELEVISIÓ

Joel Díaz revela el truc per aconseguir l'increment de densitat capil·lar que va lluir al "Cuina com puguis"

L'expresentador del "Zona Franca" de TV3 comparteix el secret i demana disculpes per haver decebut com a referent del "protocalbisme" català

Joel Díaz a Catalunya Ràdio

L'humorista i col·laborador de La Sotana, presentador d'El Comunista i expresentador del Zona Franca de TV3, Joel Díaz, és un dels grans valors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i això l'ha portat a participar com a convidat al nou concurs de TV3 Cuina com puguis. Si bé, la seva aparició va generar un gran rebombori per un detall gens relacionat amb l'art culinària: els seus cabells.

I és que Díaz va lluir una densitat capil·lar que va sobtar el públic. En aquest sentit, l'humorista ha explicat al Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio que tot va ser cosa del perruquer del programa. Aquest li va dir que per evitar reflexos per la "llum zenital" dels focus i del plató, i que per aquest motiu havia d'omplir-li el cap de talc per dissimular la calvície.

"En aquell moment no vaig saber reaccionar", ha fet broma Díaz, que ha admès que no s'imaginava la polèmica desfermada com a "referent del protocalbisme català". Per això, ha compartit una reflexió perquè els seus seguidors calbs o en procés de quedar-se'n tornin a confiar en ell. "Forma part del procés de no acceptació de la calvície fins a haver-se de rapar", ha dit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari