EUFÒRIA

L'eufòria torna a omplir el Palau Sant Jordi

El concert d'"Eufòria" ha aconseguit fer ballar i emocionar el públic amb un repertori molt versàtil

L'eufòria ha tornat a omplir el Palau Sant Jordi. Aquest diumenge s'ha celebrat la tercera edició del concert del talent show estrella de TV3, en què després de fer sold out en edicions anteriors, enguany els nous concursants han tornat a captivar els espectadors que no han dubtat a acompanyar-los. Ha estat un gran espectacle. Molts fans han arribat en grups, sobretot famílies que es reuneixen per viure l'eufòria de la música en companyia; cares pintades amb les inicials dels preferits de l'edició; "V" de Valeria, "J" de Julien, els noms dels preferits de l'edició decorant els cartells fets pels nens i nenes amb ajuda de pares i mares; "En Julien el nostre guanyador" o "Misty ets la millor". 

Les grades plenes a vessar han demostrat un any més que el fenomen "Eufòria" no s'acaba. Una gran onada dels assistents ha precedit el compte enrere del show, que ha encetat amb el clàssic de Queen "Don't stop me now", en les veus conjuntes dels setze finalistes, motivant especialment als més grans. La segona actuació ha estat "Bon dia" en la veu d'en Julien, sens dubte un dels preferits de la temporada: el recinte s'ha omplert de veus que cridaven "Julien, Julien…". La bogeria s'ha acabat d'apoderar dels assistents quan el guanyador d'enguany ha sortit a l'escenari. En Lluís ha encès la pista amb el hit estiuenc dels Figa Flawas, "La mussegu": "És un honor cantar avui per a tots vosaltres, espero que gaudiu tant com nosaltres…", les paraules del cantant han donat el tret de sortida a l'inici de les actuacions solistes. 

Cada concursant ha gaudit del seu moment a l'escenari, amb una escenografia sorprenent: la Maria ha sortit cantant asseguda en una moto, els ballarins han acompanyat els cantants ambientant les cançons amb energia i el vestuari tampoc s'ha quedat enrere; perruques platejades, vestits de festa i brillants propis de les dives del pop. La màgia ha aterrat a l'escenari amb el "Shallow" d'en Lluís i la Misty, acompanyats d'una atmosfera càlida a la llum de les llanternes de tots els assistents, ha resultat en un dels moments més emotius del show. A mig espectacle ha sortit el cantant Alfred García, acabat d'estrenar com a jurat del programa, que ha cantat el seu single "Llamas en el cielo", acompanyat dels aplaudiments del públic al ritme de la melodia. L'emoció ha esclatat quan s'hi ha afegit la veu de la Valeria, en una rumba catalana que García ha acompanyat de la guitarra, junts han portat l'alegria i el ball a les grades.

Sens dubte, un dels protagonistes de la vetllada ha estat en Lluís, qui ha fet il·luminar el palau amb la seva versió de "Baby" de Justin Bieber, amb la qual s'ha emportat els aplaudiments i l'emoció del públic. Les noies de l'edició tampoc es queden enrere, han estat elles qui han fet ballar els fans com ningú, amb actuacions que no només requereixen una bona veu, sinó també coreografies molt mogudes i una gran presència escènica. La Maria, tercera finalista d'Eufòria, ha dedicat unes paraules al públic: "heu estat un pilar fonamental de la nostra experiència, aquest somni el compartirem sempre família…".

L'eufòria s'ha apoderat del Sant Jordi quan Miki Núñez ha agafat el micròfon, i acompanyat dels concursants ha regalat un actuació emocionant amb el seu "Escriurem" , que ha tancat amb un "visca Eufòria i visca Catalunya!". A continuació s'han vist interpretacions que coneixen molt bé tots aquells que han seguit el programa des de casa. Algunes tan memorables com "La revolución sexual", de la Casa Azul; "This is the last time", de Keane o el famós "Show must go on" en la veu de la Maria, qui ha aconseguit captivar tot el públic.

Finalment, en Lluís i el cantant Jordi Cubino han interpretat "Satisfaction", i a continuació tots els concursants junts han cantat "Viva la vida" amb Mariona Escoda, tancant l'espectacle de més de dues hores, en què la versatilitat del repertori ha estat la protagonista: el pop de moda, els grans clàssics del rock, balades, rumba, èxits catalans dels grups més emblemàtics del territori i hits mundials que tothom coneix. Tot sota una atmosfera alegre i energètica, però deixant espai a moments més lents i romàntics, com han estat alguns dels duets que han enamorat aquesta temporada. L'altre element protagonista ha estat la gran veu dels concursants, tot i que la qualitat del so és millorable. El paper del públic també ha estat clau pel show i ha fet del concert una autèntica festa; aplaudiments, ball i crits que reclamen més eufòria!

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Marka

    hi ha errades en el text: shallow la van cantar en Lluís i la Misty

Deixa un comentari