GRAN HERMANO

Detingut "El Yoyas" després de gairebé dos anys en cerca i captura

Carlos Navarro estava desaparegut des del novembre de 2022. Els Mossos i la policia espanyola han aconseguit atrapar-lo a l'Anoia

Una de les celebritats televisives més buscades pels cossos i forces de seguretat de l'Estat ha estat atrapat. Els Mossos d'Esquadra i la policia espanyola han detingut El Yoyas a la zona de la comarca de l'Anoia, el reconegut concursant que va participar a Gran Hermano.

Carlos Navarro estava en cerca i captura des del novembre del 2022 per maltractament i una pila d'altres delictes. Estava desaparegut, encara que havia proporcionat alguna entrevista a algun mitjà de comunicació.

El Jutjat penal 5 de Las Palmas de Gran Canària va dictar una interlocutòria en el qual decretava la cerca i captura de Navarro per al seu ingrés immediat a la presó després de desatendre el requeriment del Jutjat de pau de Vilanova del Camí del 14 de novembre de 2022 per ingressar-hi voluntàriament.

El seu advocat, Esteban Gómez, ha explicat al programa TardeAR de Telecinco que no ha pogut parlar encara amb el seu client, però ha afirmat que "estava cantat" que el detindrien. En aquest sentit, ha anunciat que reconeixeran la conformitat amb la pena de trencament de condemna, que és d'entre sis mesos i un any més de presó.

Condemnat per maltractament

El Yoyas havia estat condemnat en sentència ferma com a autor responsable d'un delicte de maltractament habitual, quatre delictes de lesions, un delicte lleu d'amenaces i un delicte lleu de vexacions, a les penes de gairebé sis anys de presó, entre altres.

Havia decidit viure una espècie de reclusió i abandonament en zones desconegudes, però el cas és que havia d'afrontar la pena penitenciària.

ETIQUETES:

Deixa un comentari