PLATAFORMES

Prime Video i Skyshowtime anuncien un acord de col·laboració

"SkyShowtime"

Prime Video i Skyshowtime han anunciat un acord de col·laboració a partir del qual els clients de la plataforma d'Amazon podran accedir a SkyShowtime a Espanya a partir de l'1 de juliol.

Així, els usuaris podran subscriure's al canal per 7,99 euros com a part de l'associació multimercat a través dels comptes d'Amazon. Pròximament, l'acord es farà extensiu als Països Baixos, Polònia i Suècia.

Recordeu els canvis implementats a Amazon?

El passat abril, la plataforma va viure canvis substancials per a tots els seus usuaris. La plataforma se sumava així al corrent que van liderar Netflix i HBO Max instal·lant publicitat al seu servei. Us els recordem:

  • A partir de quan serà? Ja es va implementar el 9 d'abril
  • Quin preu tindrà? No hi haurà modificacions de preu si acceptes la publicitat.
  • I si no vull tenir anuncis? Costarà 1,99 € més de la tarifa habitual.
  • Quin serà el preu final sense anuncis? Al mes: 6,98 € i anual 83,76 €. Fins ara eren 4,99 € i 49,90 € a l'any.

Amazon, almenys als quatre mercats citats anteriorment que es veuran afectats a partir de febrer, donava l'opció d'eliminar els anuncis pagant 2,99 dòlars mésA l'estat espanyol aquest preu serà menor. L'efecte és substancial als EUA, per exemple, on la quota mensual és de 14,99 dòlars i l'anual és de 139 dòlars. Un preu molt més elevat que el que paguen els usuaris catalans: 4,99 euros mensuals i 49,90 anuals.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Isaac

    Espero que facin com amb "Max" i no calgui descarregar d'altres llocs l'app, i es solucioni el problema que té ara amb les TV Xiaomi que es veu el vídeo ampliat, per un problema amb la resolució, que no es HD

Deixa un comentari