REALITY

Un conegut actor català i la nedadora Gemma Mengual, concursants de "Pequín Express" a HBO Max

La plataforma ha fet públic el nom dels 14 concursants, set de famosos, que protagonitzaran la nova edició del reality d'aventures

Octavi Pujades i la seva filla, concursants de "Pequín Express"

La plataforma HBO Max ha anunciat a les set parelles que protagonitzaran la nova edició de Pequín Express. El reality d'aventures tornarà amb l'actor Miguel Ángel Muñoz com a presentador i comptarà amb 14 concursants, set famosos acompanyats d'un familiar o amic.

Serà la primera vegada que l'ex de la mítica sèrie Un paso adelante es posa al capdavant del format que primer es va emetre a Cuatro (2008-2011) i posteriorment també va passar per Antena 3 (2015) i la Sexta (2016). La primera temporada del concurs va estar presentada per Paula Vázquez, la segona i tercera per Raquel Sánchez-Silva, la quarta per Jesús Vázquez i la cinquena, per Cristina Pedroche.

Miguel Ángel Muñoz, nou presentador de "Pequín Express"

El reality es començarà a rodar aquesta primavera i les parelles que hi participaran són l'actor català Octavi Pujades (El cor de la ciutat, La Riera) i la seva filla, Alícia Pujades, el televisiu Gonzalo Miró amb un amic Ángel Díaz, l'actriu Miriam Díaz Aroca i la seva filla, Álex de la Croix amb el seu amic Guillermo Duque, la influencer Alba Paul amb el seu cunyat Álex Domènech, l'actor Canco Rodríguez amb el seu amic David Pulido i la nadadora Gemma Mengual que anirà acompanyada de la també esportista Gisela Rovira.

Les 7 parelles de Pequín Express

  • Octavi Pujades i Alicia Pujades (pare i filla)
  • Gonzalo Miró i Ángel Díaz (amics)
  • Miriam Díaz-Aroca i María Grant (mare i filla)
  • Álex de la Croix i Guillermo Duque (amics)
  • Alba Paul i Álex Domènech (cunyats)
  • Canco Rodríguez i David Pulido (amics)
  • Gemma Mengual i Gisela Rovira (amigues)
Gemma Mengual i Gisela Rovira a "Pequín Express"

Així serà el nou Pequín Express

Els 14 participants posaran a prova la seva preparació física i mental, i només comptaran amb un sol euro al dia per lluitar per fer-se amb un premi en metàl·lic que anirà destinat a una causa solidària. La competició de viatge i aventures que va revolucionar aquest gènere televisiu a tot el món i que, coincidint amb el seu 20è aniversari, torna a Espanya gràcies a Max amb un format renovat i ple de sorpreses amb Miguel Ángel Muñoz al capdavant com a presentador del programa.

En aquesta nova etapa, el concurs comptarà amb 7 parelles que tindran una motxilla com a únic equipatge i competiran entre si per a fer la carrera de les seves vides. La seva missió: arribar el més ràpid possible a la meta a través d'un trajecte per exòtics paratges en els quals hauran de buscar transport, allotjament i menjar sense més recursos que els que els dicti el seu instint, el seu enginy o les seves habilitats socials. Només així seran capaços de superar els diversos desafiaments si volen mantenir-se al concurs fins a la prova final.

ETIQUETES:

Deixa un comentari