FORMAT D'ÈXIT

"Tu cara me suena" estrena la seva 11a temporada amb aquests 9 concursants famosos

El concurs musical de Manel Fuentes torna a Antena 3 amb David Bustamante, Raquel Sánchez Silva i Juanra Bonet, entre d'altres

Manel Fuentes, presentador de "Tu cara me suena"

Antena 3 ja ho té tot a punt per a l'estrena de l'onzena temporada de Tu cara me suena que s'estrena aquest divendres 12 d'abril. El concurs de Gestmusic presentat per Manel Fuentes (53) ocuparà el buit que deixa El desafío i s'enfrontarà de ple amb les gales d'Eufòria de TV3.

L'espai comptarà amb 9 concursants famosos. Es tracta del cantant i ex d'OT 2001, David Bustamante, la presentadora Raquel Sánchez Silva, la drag i presentadora de Drag Race, Supremme de Luxe, l'ex d'OT 2017, Raoul Vázquez, l'humorista Miguel Lago, la cantant Conchita, l'ex d'OT 2018, Julia Medina, Valeria Ros i el presentador català Juanra Bonet.

Pel que fa als membres del jurat es mantindran Àngel Llàcer, Carlos Latre i Lolita. Entre les imitacions de la nova temporada destacada la de Raquel Sánchez Silva que es posarà en la pell de María Bas del grup Nebulossa per interpretar "Zorra", la cançó que representarà Espanya al Festival d'Eurovisió 2024.

Les actuacions de la primera gala:

  • David Bustamante: Manuel Turizo ("El merengue")
  • Raquel Sánchez Silva: María Bas de Nebulossa ("Zorra")
  • Miguel Lago: Elvis Presley ("Guadalajara")
  • Conchita: Taylor Swift ("Blank Space")
  • Juanra Bonet: Bárbara Rey ("Mi libro de amor")
  • Raoul Vázquez: Troye Sivan ("Rush")
  • Supremme de Luxe: Bertín Osborne ("Tú, solo tú")
  • Valeria Ros: Britney Spears ("Gimme More")
  • Julia Medina: Laura Pausini ("La soledad")

Un format d'èxit

La darrera temporada de Tu cara me suena va tancar amb una audiència mitjana de 216.000 espectadors i un 15,9% (1.794.000 i 19,2% a Espanya). Tot i aquestes dades, el concurs d'Antena 3 no va poder amb Eufòria, que va aconseguir una mitjana de 333.000 espectadors i un 20,2%.

ETIQUETES:

Deixa un comentari