MÍTICS

Retorn sorpresa al "TN Migdia" de TV3 després de 40 anys: "Ara hi ha una plaça de meteoròleg"

Els dos presentadors que van conduir el primer informatiu del migdia de TV3 han celebrat l'efemèride des del plató

Mònica Huguet i Salvador Alsius al "TN Migdia" de TV3

Aquest dimarts 2 d'abril, el TN Migdia ha celebrat 40 anys de la seva primera emissió a TV3 amb una sorpresa final al Telenotícies que presenten Xavi Coral i Raquel Sans. Els actuals presentadors no han estat els que s'han acomiadat dels seus espectadors sino que ho han fet Mònica Huguet (61) i Salvador Alsius (75), els conductors que van inaugurar el TN ja fa quatre dècades, al costat d'Isabel Bosch als esports i d'Antoni Castejón a l'espai del temps.

"Des de llavors no ha canviat la voluntat d'explicar tot el que passa aquí i al món, i fer-lo en català, però la tecnologia i la posada en escena sí que és diferent", ha recordat Coral.

Després de donar pas a un vídeo que recordava alguns dels moments d'aquell primer Telenotícies, Alsius i Huguet han aparegut al plató per acomiadar l'informatiu. "I ara què hi fem aquí tu i jo?", s'ha preguntat el veterà periodista. "Crec que hem d'acomiadar el 'Telenotícies' com ho vam fer fa 40 anys, però potser als teleespectadors els agradaria saber que vam sentir aquell dia", li ha respost ella.

"Jo era tan jove… Encara estava a la facultat. Estava com en una nebulosa. Penso que vaig estar menys nerviosa que si hagués estat més gran per aquesta inconsciència de la joventut", ha recordat. "Jo que ja estava una mica més bregat, recordo que en els primers moments tenia la sensació que els batecs havien d'entrar pel micro i escoltar-se per tota Catalunya", ha assegurat Alsius.

Huguet i Alsius al plató del Telenotícies

"M'han dit que ara hi ha una plaça de meteoròleg"

Després de recordar els canvis tecnològics dels informatius en aquests 40 anys, Alsius ha preguntat a la seva companya si ara es veuria amb cor de presentar el TN. "Per què no? Em queden pocs anys per jubilar-me i tancar el cercle seria divertit", ha assegurat Huguet. "Doncs jo crec que no podria suportar aquest nivell d'estrès", ha assegurat ell.

"Potser una mica més tranquil·la…. M'han dit que ara hi ha una plaça de meteoròleg", ha afegit amb ironia el presentador, abans d'acomiadar el TN amb la mateixa frase de sempre: "Moltes gràcies per la seva atenció, bon dia i fins demà", han conclòs rebent l'escalf dels actuals presentadors que han tornat al plató.

ETIQUETES:

Deixa un comentari