NOU ESPAI

Gemma Nierga estrena una nova franja en català a TVE amb "Farem el que podrem"

El nou espai s'emetrà els dissabtes a les 21:00 després de la sèrie "Això no és Suècia"

Gemma Nierga estrena "Farem el que podrem"

RTVE Catalunya s'encomana a l'actual presentadora del magazín matinal Cafè d'idees per rellançar la seva franja en català de La 2 amb l'estrena de Farem el que podrem. El nou espai presentat per Gemma Nierga (58) i dirigit per Quique Quera s'estrenarà aquest dissabte, 6 d'abril, a les 21:00 després de l'emissió de la sèrie d'Aina Clotet Això no és Suècia que ja es va emetre amb un gran èxit a TV3.

Segons explica la cadena, Farem el que podrem "vol treure la pressió a mares i pares a l'hora de criar". Per fer-ho, el programa reflexionarà sobre l'actual model de criança amb la intenció de convertir-se en un espai on les famílies trobin eines i consells.

Logo de "Farem el que podrem"

El primer programa se centrarà en la decisió de ser pare o mare. El capítol reflexiona sobre com un instint animal, com el de la reproducció, ha passat a ser una decisió reflexionada en la societat del segle XXI, en què ha desaparegut el concepte de tribu. Els protagonistes d'aquest primer episodi seran els actors Clara Segura i David Selvas que explicaran a Gemma Nierga com va ser el procés d'esdevenir pares.

També s'escoltaran els testimonis d'en Carlos i l'Amaia. Ell, pare de bessons, va perdre la dona al part i ha hagut de tirar endavant un projecte de família que l'ha convertit en el pare que és avui. Ella, il·lustradora basca establerta a Barcelona, va veure com l'arribada de la seva filla va fer saltar la seva vida pels aires, tal com va plasmar a 'El meteorito'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari