NOU EXPULSAT

Extra de plorera, moltes sorpreses i un sol favorit en la sisena gala d'"Eufòria"

El públic decideix que l'expulsat sigui el Fredrik i salva la Maria per més del 60% dels vots en un nou programa trepidant

Nou divendres, nova gala d'Eufòria. Aquest cop, ja la sisena. I ha arribat, com acostuma a passar, plena de sorpreses que s'ha anat encadenant. Aquesta passada nit a TV3 ha tornat a regnar la música amb actuacions com Sobe son de Melody que ha interpretat la Valèria o una versió dels Pet Shop Boys del clàssic d'Elvis Presley Always on my mind del Fredrik, gran protagonista de la nit.

També hi ha hagut temps, però, per temes com el Ja no ens passa de la Bita que ha posat veu a un dels temes més exitosos dels Amics de les Arts. Per acabar-ho d'arrodonir… Versace on the floor de Bruno Mars, una versió del Xavi Noms també d'una cançó conegudíssima.

La gala ha tingut en aquesta ocasió només un favorit, el Julen, que va ser el primer en actuar i que ha aconseguit aguantar la cadira tota la nit.

A la banda oposada, un dels favorits de les darreres gales, el Fredrik, va ser un dels nominats de la nit. "Aquest Fredrik ja l'he vist. M'agrada la teva veu, però necessito més potència corporal i a l'escenari. No sé on arribarà aquest toc d'atenció, però per a mi és un no", ha sentenciat l'Albert sobre l'actuació del concursant suec. En veure que l'Alfred Garcia també el situava en zona de perill, el coreògraf i membre del jurat ha intentat fer marxar enrere sense fortuna.

"Jo no estic d'acord. A mi m'ha semblat arriscat però molt xul·lo. per a mi és un sí", ha sentenciat la Carol Rovira. Els coachs tampoc han salvat al Fredrik, i per tant el concursant ha quedat en zona de perill i s'ha hagut de batre amb la Maria, l'altra nominada de la nit. El públic sobirà, però, ho ha tingut clar i ha decidit salvar la Maria amb el 65% dels vots. Així doncs, el comiat, finalment, ha estat pel Fredrik, que ha marxat després de minuts tristos i de molta llàgrima.

La Maria va aconseguir el 65% dels vots del públic a "Eufòria"

Una decisió que no ha agradat gens ni mica a les xarxes: "És injust", "Avui s'ha acabat Eufòria", han exclamat alguns espectadors com l'actor Enric Cambray. Divendres que ve, nou programa del talent show de TV3 amb un nou expulsat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari