REMUNERACIÓ

El dineral que hauria cobrat Rodolfo Sancho per la seva polèmica entrevista a HBO Max

El programa "Aruser@s" revela l'astronòmica xifra que s'hauria embutxacat el pare de Daniel Sancho per aparèixer a la docusèrie sobre el seu fill

Rodolfo Sancho a "El caso Sancho" (HBO Max)

Aquesta dimarts 9 d'abril va començar a Samui (Tailàndia) el judici a Daniel Sancho que haurà de determinar si el fill de l'actor Rodolfo Sancho va assassinar i va esquarterar al cirurgià colombià Edwin Arrieta amb premeditació o va ser un accident fortuït. Enmig de tot el sidral mediàtic generat al voltant del cas, la plataforma HBO Max va estrenar el mateix dia del judici la docusèrie El caso Sancho, on l'actor espanyol defensa la innocència del seu fill i revela com es va assabentar del presumpte assassinat del seu fill.

El pare de Daniel Sancho revela que es va quedar en "xoc" però que ràpidament es va posar "en marxa" per intentar ajudar al seu fill. "Va haver-hi una baralla i va haver-hi un accident. Em fa llàstima que hi hagi un mort, però jo tinc la perspectiva que aquí hi ha dues víctimes", assegura l'actor amb un posat força altiu durant tota la conversa.

"Ho ha fet per diners"

Una polèmica entrevista que ja ha generat tota mena d'especulacions sobre el motiu real de la sonada entrevista. Segons va explicar la pròpia portaveu de la família Sancho, Carmen Balfagón a Antena 3, Rodolfo hauria acceptat l'oferta per cobrir les elevades despeses econòmiques derivades del cas. "Ho ha fet per diners, perquè necessitava finançament", va assegurar.

Tot i que no va donar xifres, aquest dijous el programa Aruser@s de La Sexta ha anat més enllà i ha revelat l'astronòmic import que s'hauria embutxacat Rodolfo Sancho per aparèixer a la docusèrie. Segons la dona d'Alfons Arús, Ángie Cárdenas, l'actor hauria cobrat 150.000 euros "més o menys".

ETIQUETES:

Deixa un comentari